Order 58 och 59

Wanda blåste bort en mörk hårtest från ansiktet och skrev Order 58 i sökrutan innan hon klickade okej.

Rekommenderat tillvägagångssätt för Order 58: ta itu med Order 58 och 59 samtidigt, slutför den ena efter den andra. Efter att ha avslutat Order 58 och 59 bege dig till Heartmans labb och gå nedför trappan.    

Hjärtat dunkade i Wandas bröst som ett tillfångataget vilddjur. Skulle hon bege sig till Heartmans, nu, mitt i natten? Hon klickade på länken med listan över nödvändig utrustning. Ett extra par kängor. Ett kraft-skelett som bärhjälp. Laddade batterier ifall bärhjälpen måste boostas. Ett par påsar blodplasma. En handgranat. Två sittdynor (ifall det blir kallt).

Två sittdynor? Wanda skrattade rakt ut. Var skulle hon hitta ett par sittdynor i den här betongdjungeln? Det fanns inte textila varor så lång ögat kunde nå. De kläder hon hade på sig var det enda hon skulle ha tillgång till under en lång tid framöver. Ingen, inte ens Tant Ulltuss i kvarteret intill hade en något som kunde passera som sittdyna… Wanda såg sig omkring. Ett skrivbord, en pall av aluminium, en träbänk att sitta på, en bäddmadrass hjälpligt sammanflätad av torra kvistar som hon hade haft turen att hitta i en av de trånga kulvertarna i byggnaden. Hon såg på väggen där en metallskärva fungerade som spegel. Ett öga med vidgad pupill stirrade tillbaka på henne en stund innan hårtesten föll ner som en gardin. Håret… hon fick ta håret. Tant Ulltuss visste garanterat hur man kunde göra en dyna av det…

Inspirerat av Skrivpuffs ord Order.

4 svar på ”Order 58 och 59

 1. Ethel säger:

  Vad är det för mystisk värld Wanda lever i? Känns som en dystopi. Lite absurd. Vad är ett kraft-skelett? Två sittdynor? Varför två? Många frågor :-). Spännande! Jag vill veta vad Wanda kommer att hamna i.

  Svara
  1. wewa2000 säger:

   Ja, jag vill också veta så vi får väl se… ;D

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: